• Dzięki Wam była to niezapomniana uroczystość

    19 lipca 2014 roku w hotelu Korona odbyło się nasze wesele. W pierwszej kolejności kierujemy serdeczne podziękowania w stronę Pani Weroniki Mirosław - kierownik recepcji za zaangażowanie, pomoc i cierpliwość w przygotowaniach. Podziękowania niewątpliwie należą się również całemu personelowi hotelu, który bezbłędnie wykonywał wszelkie powierzone im zadania oraz oczywiście Szefowi Kuchni, który uświetnił tą uroczystość przepysznymi (tak jednogłośnie stwierdzili nasi goście) daniami. W dużej mierze dzięki Wam była to niezapomniana uroczystość o czym najlepiej świadczą opinie naszych gości jak również nasze własne odczucia.

    Łucja i Maciek, 3 sierpnia 2014
  • Wesele

    Wesele w Koronie to bajka! My wybraliśmy salę "winiarnia". Zarówno obiekt, jak i obsługa okazały się genialne :) Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa kelnerska na bardzo wysokim poziomie, utalentowany szef kuchni, a także (co chyba najważniejsze) świetny kontakt z hotelem w kwestiach organizacyjnych oraz dbałość o każdy szczegół. Po weselu zdecydowaliśmy się na przedłużenie pobytu, dlatego też możemy pochwalić strefę Spa, a także jakość pokoi. Polecamy z całego serca, na pewno kiedyś tam wrócimy :)

    Maciej Szkamruk, 14.02.2015
  • PERFEKCJA I PROFESJONALIZM

    Wesele mojej córki w dniu 25.04.2015. Może być tylko jedna ocena - PERFEKCJA I PROFESJONALIZM. I nie jest to tylko moja opinia ale także 100% naszych gości. Dziękuję i polecam. Hotel KORONA - jesteście wspaniali !!!

    Burczaniuk, dn. 25.04.2015
  • Pełen profesjonalizm

    Dzięki profesjonalizmowi i partnerskiemu podejściu Hotelu Korona, do organizacji naszego przyjęcia weselnego w dniu 11 kwietnia 2015 mogliśmy uczynić ten dzień jeszcze bardziej wyjątkowym.

     
    Przed decyzją o wyborze akurat tego miejsca, odwiedziłem inne lokale w Lublinie i okolicach- wszystkie jednak w porównaniu z Koroną wypadły znacznie słabiej. 
     
    Piękne miejsce, fachowa obsługa, otwartość, pomoc, odpowiedzi na każde z moich pytań sprawiły, że gdybym jeszcze raz miał organizować taką imprezę zrobiłbym ją oczywiście w Hotelu Korona :)
     
    Jeśli czytasz tą opinię to prawdopodobnie zastanawiasz się nad wyborem miejsca na zorganizowanie własnego Wesele. Już nie musisz, bo to jest idealne :)))
     
    Marcin Osman, dn. 11.04.2015 r
  • BAJKOWY ŚLUB W OGRODZIE

    Organizowaliśmy wesele córki w tym hotelu.04.07.2015. Wspaniałe. Ślub w ogrodzie. Wesele w klimatyzowanej sali, Było 35 stopni w dniu wesela. Potrawy dla wszystkich gorące. Nie mam pojęcia jak im to wyszło. Pyszne, zupa ze szparagów i świnia pieczona na koniec to orgazm kulinarny. Pochwała wielka dla szefa kuchni. Inne dania przepyszne. AAA i Tiramisuuuu poezja. Jest też przemiła Pani Weronika,menadżerka. Panie kelnerki wspaniałe, przemiłe. Wszystko jest na super światowym poziomie. Polecam ten Hotel z całego serca)

    Gromek, dn. 04.07.2015 r
  • Hej wesele... :)

    Na wesele w Koronie wybraliśmy salę Winiarnię, jesteśmy bardzo zadowoleni. Dzięki Pani Meneger udało się nam dopiąć wszystko na ostatni guzik w ekspresowym tempie. Dzięki niej organizacja wesela była znacznie szybsza i dużo mniej stresująca. Obsługa przyjęcia także bez zastrzeżeń. Piękne otoczenie, a szczególnie ogród zachwyciło naszych gości. Oprócz naszego przyjęcia tego dnia w Koronie odbywało się jeszcze jedno wesele, ale nie dało się tego odczuć. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Patrycja i Piotr Marynowscy 18.07.2015
  • Strzał w dziesiątke

    Wesele w hotelu Korona okazało się strzałem w dziesiątkę.

    Profesjonalna obsługa, przepyszne jedzenie, genialne miejsce. Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy za wspaniały, najpiękniejszy w życiu dzień :).

    Serdecznie polecam.

    Agata i Michał Jóźwik, dn. 20.09.2014
  • Wymarzone miejsce na wesele

    Organizowaliśmy w Hotelu Korona przyjęcie weselne i poprawiny pod koniec czerwca 2015 i byliśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalna obsługa, bardzo dobre i oryginalne jedzenie, czyste i przytulne pokoje. Dużymi plusami jest rozmiar bazy noclegowej (59 pokoi), ogród w którym można zorganizować grilla na poprawiny (tak jak miało to miejsce w naszym przypadku) oraz strefa SPA (która może się szczególnie przydać gością dojść do siebie po weselu :) Od lata tego roku główna sala balowa została powiększona o oranżerię, dzięki czemu można organizować wesela do 250 osób, przy okrągłych stolikach. Jedzenie tak jak wspominałem jest bardzo smaczne tak wiec z chęcią będziemy wpadać do hotelu na niedzielne obiady

    Tomasz i Małgorzata Grela, dn. 27.06.2015
  • Weselny klimat

    Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Hotelowi Korona za organizację przepięknego wesela :) 20 czerwca br. przeżyliśmy niezapomniane chwile w cudownym miejscu. Wszystko było tak jak sobie wymarzylismy, a przy tym goście w 100% zadowoleni. Jedzenie przepyszne, obsługa profesjonalna i pokoje bardzo eleganckie. Polecamy i dziękujemy za cierpliwość, życzliwość i profesjonalizm.

    Asia i Rafał, dn. 20.06.2015 r
  • Wesele jak z bajki

    Nasze wesele było jak z bajki: )

    A Hotel Korona miał w tym spory udział. Piękny lokal i ogród, przepyszne jedzenie, obsługa na medal i Pani Weronika - pełen profesjonalizm!

    Dziękujemy i gorąco polecamy!

    Katarzyna i Kamil dn. 01.08.2015
  • Wesele na ponad 200 osób

    Serdecznie polecamy organizowanie swojego najpiękniejszego dnia w życiu w Hotelu Korona.

    Wesele na ponad 200osob dla wielu hoteli było wyzwaniem, natomiast Hotel Korona poradził sobie z nim w 100%.

    Pyszne jedzenie, obsługa na ktora zawsze można liczyć oraz świetna organizacja
    Wszystko było dopiete na ostatni guzik, goście zachwyceni.

    Szczególne podziękowania dla Pani Justyny kierownika sali oraz Pani Weroniki, najlepszej menager

    Dziękujemy za wszystko oraz za wspaniały prezent

    Pozdrawiamy Sylwia i Mateusz Tomaszewscy

    26.09.2015 Sylwia i Mateusz Tomaszewscy
  • Wesele

    Organizowałam wesele we wrześniu 2015 i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie, elegancki wystrój sali, zwłaszcza przy okrągłych stołach, dobra akustyka, ładny ogród. Goście chwalili sobie także drink bar. Śniadanie następnego dnia było w nowo wybudowanej oranżerii - co stanowiło ciekawy akcent. Hotel dysponuje także dużą liczbą miejsc noclegowych, co jest ważne gdy u kogoś tak jak u mnie jest dużo przyjezdnych gości. Ogólnie polecam.

    Studenna Magdalena dn. 19.09.2015
  • Hej wesele

    09.04.2016 roku w Hotelu Korona odbyło się nasze wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno poziomu organizacji przyjęcia, jak i samej osoby pani manager Weroniki Kamińskiej. Od początku do końca, mogliśmy liczyć na wsparcie i profesjonalne podejście. Na szczególną uwagę zasługuje również bardzo dobre jedzenie, na którego temat zebraliśmy wiele pozytywnych komentarzy od naszych gości. Zdecydowanie polecamy to miejsce i dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela marzeń! Inga i Łukasz wraz z Rodzicami

    Inga Brzozowska, 09.04.2016
  • Wesele

    2 kwietnia 2016 roku w Hotelu Korona odbyło się nasze wesele.
    Nad całą imprezą czuwała Pani Weronika, zadbała o świetną obsługę oraz pomogła nam w doborze menu, doradzała w każdej najdrobniejszej kwestii. Mogliśmy liczyć na pełen profesjonalizm i przyjazną atmosferę. Dziękujemy pięknie całej obsłudze, która dopilnowała by stoły wyglądały pięknie, świeżo i estetycznie. Kuchnia na wysokim poziomie, przepyszne dania! To nie tylko nasza opinia lecz większości z naszych gości, którzy chętnie dzielili się swoimi pozytywnymi komentarzami zarówno odnośnie jedzenia jak i pokoi hotelowych. Apartament czysty, przestronny, komfortowy, mogliśmy spokojnie wypocząć po udanym weselu które trwało do białego rana.
    Jesteśmy pod wrażeniem poziomu zorganizowanego przyjęcia jak i całej obsługi. Serdecznie Wam dziękujemy i z przyjemnością polecamy to miejsce na każdą wyjątkową imprezę!
    Marta i Mariusz

    02.04.2016 Marta i Mariusz
  • Niezapomniane chwile

    30 kwietnia 2016 roku w Hotelu Korona odbyło się nasze wesele (ponad 200 osób). Serdecznie polecamy organizowanie przyjęć w Hotelu Korona. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całokształtu usług oferowanych przez Hotel Korona (obsługa, jedzenie (nasi goście byli zachwyceni), baza noclegowa, sam obiekt). Na szczególną uwagę zasługuje osoba Pani manager Weroniki Kamińskiej, która spisała się na medal (mogliśmy liczyć na profesjonalne podejście i wsparcie w każdym momencie ze strony Pani menager). Pozdrawiamy Justyna i Maciek

    30.04.2016 Justyna i Maciek
  • Mieliśmy tu z mężem wesele i jesteśmy zachwyceni

    Wszystko przebiegło idealnie. Goście byli bardzo zadowoleni z pysznego jedzenia, pięknych wnętrz i świetnie zorganizowanej obsługi. Dodatkowo jeszcze na etapie oganizacji uroczystości mogliśmy liczyć na pomoc p. Weroniki i dzięki niej znaleźliśmy wiele trafnych rozwiązań i podpowiedzi co do przebiegu wesela. Polecam!

    Ola Ch. - 19 sierpnia 2017/ Facebook
  • Wesele przebiegło tak jak sobie wymarzyliśmy

    Nasze wesele 12 sierpnia przebiegło tak jak sobie wymarzyliśmy! Bardzo dobry kontakt z Panią Weroniką, sprawna obsługa kelnerów i dobra kuchnia, sprawiły, że zarówno my, jak i nasi goście, bawiliśmy się wyśmienicie :) Dziękujemy i szczerze polecamy!

    Kasia Ch. - 28 sierpnia 2017 /Facebook
  • Polecam wszystkim którzy szukają niezwykłego miejsca na organizację wesela

    Polecam wszystkim którzy szukają niezwykłego miejsca na organizację wesela, bardzo dobre jedzenie (duży wybór), piękne wnętrza, duży ogród z którego chętnie korzystały dzieci, miła i zaradna obsługa. Szczególnie pragnę podziękować kierownikowi recepcji Pani Weronice - z którą współpraca była przyjemnością, niezwykle fachowa pomoc i organizacja ! Pozdrawiam serdecznie i Do zobaczenia

    Milena K. - 24 kwietnia 2017 /Facebook
  • Z wyboru Hotelu Korona na miejsce naszego wesela jestesmy bardzo zadowoleni

    W lipcu 2016 w Hotelu Korona odbylo sie nasze wesele. Organizacja przyjecia weselnego ze strony hotelu przekroczyla nasze oczekiwania, wszystkie nasze zyczenia zostaly dokladnie spelnione i jakosc uslug hotelu byla na wysokim poziomie - zaczynajac od jedzenia poprzez mila, usmiechnieta i profesjonalna obsluge wesela, jakosc pokoi hotelowych i niedzielne sniadanie. W czasie wesela w nic nie musielismy ingerowac co pozwolilo nam w pelni skupic sie na swietowaniu :) Z wyboru Hotelu Korona na miejsce naszego wesela jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy go wszystkim zainteresowanym. Wiekszosc gosci podobnie jak my bardzo chwalila miejsce i jedzenie. Na pewno bedziemy tu wracac!
    P.S. I te pyszne lody wlasnej produkcji

    Wojtek i Emilia - 15 lipca 2016/ Facebook
  • Wszystko było idealne

    Hotel Korona - moja krótka refleksja ;) Nasze idealne wesele odbyło się w cudownym miejscu, w fantastycznej atmosferze wśród wspaniałych ludzi. Wszystko było idealne, także dzięki Państwu "Hotel Korona" to cudowne miejsce, pełen profesjonalizmu, wspaniała obsługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy. Było tak jak sobie tego życzyliśmy. Życzymy tak dalej trzymać poziom i cieszyć innych weselników. dn 06.09.2010r

    Ewa i Piotr, 14 czerwca 2011
  • Dziękujemy

    Dziękujemy za profesjonalną, miłą obsługę w naszą rocznicę ślubu. Wspaniały apartament, smaczna kolacja i ogólną ciepłą atmosferę.

    Jolanta, 14 lipca 2011
  • Genialna organizacja wesela

    Organizacja wesela genialna. Świetna, obsługa (naprawdę profesjonalna!), dania pyszne i pięknie podane (każde przyzdobione w bardzo ładny sposób) pokoje mieliśmy okazje używać te nowe (4*), pokoje śliczne, czuć nowość, wyposażenie z najwyższej półki. Nasi goście (a było ich sporo) byli naprawdę zachwyceni pokojami. Mimo, że to wesele było najważniejsze rzecz jasna:) to pokoje dla nas jak najbardziej też były istotne, tym bardziej, że rodzinę zaprosiliśmy na cały tydzień, w związku z czym dużo czasu spędzili w Hotelu. Naprawdę szczerze (a żona ze łzami w oczach) dziękowaliśmy za wesele. Naprawdę ze szczerego serca polecamy Koronę!!

    Mariusz, 4 sierpnia 2011
  • Wesele jak z bajki

    Wyjątkowe miejsce, pełne magii i uroku. Idealne miejsce na wytworne wesele. Wyjątkowe jedzenie, zawodowe przygotowanie i życzliwa i profesjonalna obsługa. Polecamy każdemu miejsce na wesele - nasze było jak z bajki dzięki Koronie ****.

    Monika i Patryk, 18 sierpnia 2011
  • Umiejętności, zaangażowanie i wielki profesjonalizm

    Szanowni Państwo,

    Pragnę tą drogą serdecznie podziękowac za organizację w dniu 23 lipca 2011 r.przyjęcia weselnego mojej córki Klaudii. Szczególne słowa uznania kieruję do Managera, Szefa Kuchni oraz Właścicieli za umiejętności, zaangażowanie i wielki profesjonalizm.
    Pięknie udekorowana sala winiarni z oryginalnymi gadżetami podniosły zdecydowanie urokliwośc tego miejsca. Przygotowane smaczne i wykwintne menu cieszyło podniebienie nie tylko smakoszy. Miłym zwieńczeniem imprezy były wygodne i eleganckie pokoje hotelowe.
    Wszystkim, którzy planują, zastanawiają się, chcą ale nie są pewni, polecam skorzystanie z usług Hotelu “Korona”. Naprawdę polecam. Wesele mojej córki było fantastyczne. 

    Za tak wspaniałe przygotowanie całemu personelowi Wielkie Podziękowania składa 
    Anna Dobrowolska

    Anna, 2 kwietnia 2014
  • Obsługa kelnerska w standardzie pięciogwiazdkowym!
    Robert, 14 sierpnia 2012
  • Standard pięciu gwiazdek

    Dziękujemy za bajecznie zorganizowane wesele w dniu 11 sierpnia 2012 roku. Standard zarówno obsługi jak i jedzenia był utrzymany w klimacie pięciu gwiazdek. Również podczas trwających przygotowań przed uroczystością mieliśmy okazję doświadczyć pełnego profesjonalizmu wyrażonego w komunikatywności, wsparciu i zaangażowaniu. Pozdrawiamy.

    Paulina i Arek, 21 sierpnia 2012
  • Przepiękny wystrój, wyśmienita kuchnia, świetna obsługa

    We wrześniu 2012 roku w hotelu Korona odbyło się nasze wesele. Wybór tego miejsca okazał się strzałem w "dziesiątkę". Przepiękny wystrój, cudowne otoczenie, wyśmienita kuchnia, świetna obsługa i niezwykła atmosfera to kluczowe elementy, dzięki którym nasze wesele było dokładnie takie, jak sobie wymarzyliśmy. Ponadto, po weselu otrzymaliśmy od naszych gości wiele miłych słów, wyrazów uznania oraz gratulacji, które w dużej mierze należą się Hotelowi Korona. 
    Nam już tylko pozostaje serdecznie podziękować pracownikom Korony za profesjonalną organizację wesela oraz gorąco polecić przyszłym młodym parom ten wspaniały hotel.

    Agnieszka i Pawel, 9 września 2012
  • Najwyższy poziom

    Dziękujemy za profesjonalne przygotowanie przyjęcia weselnego w dniu 18 sierpnia 2012 r. Wszystkie potrawy były smaczne i świeże. Obsługa kelnerska prezentowała najwyższy poziom. Pokoje hotelowe dla gości w bardzo wysokim standardzie. Gorąco polecamy ten hotel osobom poszukującym sali weselnej.

    Wiola i Darek, 3 kwietnia 2013
  • Moglibyśmy zachwalać w nieskończoność

    20 kwietnia 2013 r. odbyło się nasze przyjęcie weselne w Hotelu Korona. Już w czasie przygotowań wszystko było na najwyższym poziomie. Sala pięknie ubrana, obsługa bardzo dobra, jedzenie przepyszne (furorę zrobił pieczony prosiak). Goście byli zachwyceni i moglibyśmy zachwalać tak w nieskończoność. Gorąco polecamy

    Kasia i Michał, 23 lipca 2013
  • Profesjonalizm i elegancja na 6

    Witam serdecznie, pragnę podzielić się wrażeniami po naszym najcudowniejszym dniu. 8 czerwca 2013 roku w hotelu Korona odbyło się nasze przyjęcie weselne. Z całego serca polecamy ten hotel. Wszystko było na najwyższym poziomie. A co najważniejsze na 130 gości weselnych wszyscy byli również zachwyceni. Największe wyrazy szacunku kierujemy do Pani Joanny Próchnickiej, która swoim czujnym okiem wszystkiego doglądała w tym wielkim dla nas dniu. Jej cenne rady i zaangażowanie przed weselem oceniamy na 6 z plusem. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy tak wyjątkowego managera. Tylko pozazdrościć Koronie takiego pracownika :) Multum nowych pomysłów, podpowiedzi sprawiło, że ten dzień był wyjątkowy. Mamy bardzo duże porównanie z innymi lokalami i Korona naprawdę zajmuje najwyższe miejsce w rankingu. Cztery gwiazdki - można powiedzieć to dla nich zbyt mało, my dajemy 5. Obsługa hotelowa również super, uśmiechnięci, elegancko ubrani dbali o naszych gości. Dania pyszne, porcje duże, nie do przejedzenia. Dekoracja stołów śliczna. Otoczenie wprawiało w zachwyt. Polecamy wszystkim ten Hotel. Nie było rzeczy, którą nawet ocenili byśmy na 4, wszystko udało sie na 5 z plusem a nawet na 6. Gdzie takie rzeczy zdarzają się bardzo rzadko. Przy wyborze menu mieliśmy również okazję porozmawiać z z szefem kuchni Panem Obel, który również doradzał, polecał, a w dniu przyjęcia zapytał nas czy wszystko jest tak jak trzeba - bardzo miły gest z jego strony. Profesjonalizm i elegancja to atuty tego hotelu. Korzystaliśmy również z pokoi hotelowych - czystych, przestronnych i co najważniejsze wyciszonych. Z całego serca polecamy Hotel Korona. Tam naprawdę każdy może liczyć na królewskie wesele :)

    Asia i Bartek, 24 lipca 2013
  • Wasz wysiłek to dla nas jutro pełne wspaniałych wspomnień.

    Podziękowania dla Pani JOANNY oraz personelu Hotelu KORONA za wspaniałą organizację i przygotowanie wesela Asi i Bartka. 

    Katarzyna i Waldemar, 30 lipca 2013
  • Wszystko dopięte na ostatni guzik

    13 kwietnia 2013 roku w hotelu Korona odbyło się nasze cudowne wesele. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, było lepiej niż mogliśmy się spodziewać. Pani Manager, a później ostatecznie pani Kierownik recepcji, w trakcie dyskusji, negocjacji odnośnie przygotowań wesela, znosiły nasze naprawdę niestandardowe pomysły, z czystym sumieniem przyznajemy, że wszystko przebiegło bez żadnych zastrzeżeń. Zarówno goście jak i my byliśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia, obsługi oraz wszystkich atrakcji, jakie spotkały nas w tym szczególnym dniu. Hotel Korona jest miejscem, które możemy szczerze polecać na organizację podobnych uroczystości. Pozdrawiamy i jeszcze raz gorąco polecamy!

    Anna i Rafał, 3 września 2013
  • Nasi Goście byli pod wrażeniem

    Z naszej strony będzie o wszystkim kompleksowo. 15 czerwca tego roku w Hotelu Korona odbyło się nasze wesele. Nie będzie to nowością, jeśli powiemy, że był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu, a przyłożyła się do tego przede wszystkim cała obsługa Hotelu. Ogromny ukłon w stronę Pani Joasi Próchnickiej - jest to niewątpliwie właściwa osoba na właściwym stanowisku. Jako menadżer spisała się znacznie lepiej niż mogliśmy oczekiwać. Wspaniały kontakt, dużo cierpliwości, trafnych porad i sugestii. Możemy tak wyliczać bez końca, jednak dzięki tej Pani i pracy całej obsługi, do której nie mamy ani jednego zastrzeżenia, nasze przyjęcie było perfekcyjne, w najdrobniejszych szczegółach - dokładnie takie jak chcieliśmy. Jeśli zatem oczekujecie Państwo dokładnie tego co Wam się wymarzy, ten hotel jest najbardziej adekwatnym miejscem do organizacji wesela. Wspaniała współpraca z innymi firmami - ciasto, dekoracje, jedzenie - wyśmienite. Ukłon w stronę Szefa Kuchni - perfekcjonizm w każdym calu. Żałuję, że z tych emocji niewiele skosztowałam. Jednak wierzę opiniom naszych gości w kwestii weselnego menu - pochwałom i słowom uznania nie było końca. Pokoje przepiękne, wygodne. Nasi Goście byli pod wrażeniem. Wspaniałe, smaczne śniadania, genialna obsługa, na najwyższym poziomie. Jeśli moglibyśmy zorganizować nasze wesele raz jeszcze, bez wątpienia byłby to Hotel Korona. jeśli moglibyśmy je zorganizować jeszcze milion razy - to również tam!

    Emilka i Leszek, 23 kwietnia 2014